Hardware Development Engineer

Du får ansvaret for udvikling af nye produkter og kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem udvikling, salg og forretningsudvikling

Virksomhedsbeskrivelse

Siden grundlæggelsen i 1969 har Eilersen Electric A/S været dedikeret til udvikling, produktion og salg af sensorer i høj kvalitet. Denne know-how er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller.

Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Eilersen udvikler, producerer og kalibrerer alle produkter i egne produktionsfaciliteter. Kunderne inkluderer førende industrivirksomheder i mere end 90 lande verden over, og den kontinuerlige investering i ny teknologi, produktudvikling, kvalitet og kundesupport har ført til en meget høj grad af kundeloyalitet.

Eilersen tilbyder gode udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø for alle ansatte, hvorfor vi nyder gavn af et meget stabilt team af dedikerede medarbejdere. Eilersen produktionsfaciliteter har i mange år fået tildelt topkarakter i de årlige anmeldelser fra Arbejdstilsynet og Eilersen søger konstant at optimere arbejdsmiljøet til gavn for den dedikerede stab af medarbejdere.

 

 

Stillingsbeskrivelse

Du får ansvaret for en del af produktudviklingen og kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem produkt og markedsudvikling i denne nyoprettede stilling, hvor du i det daglige arbejder tæt sammen med ledelsen i selskabet.

Der vil ligeledes være en tæt dialog med grundlæggeren af virksomheden, som har stået for udviklingen af den unikke teknologi, som virksomheden er kendt for. Du skal være indstillet på at lære fra denne for efterfølgende at kunne hjælpe til med at udvikle de næste generationer af produkterne.

Da stillingen er nyoprettet, vil du kunne byde bredt ind og både understøtte den teknologiske og den forretningsmæssige udvikling på både den korte og den lange bane. Du forventes rimeligt hurtigt at kunne sætte dig ind i teknologien og dermed gå ind og understøtte salget med din brede tekniske viden. Du kan være med til at repræsentere virksomheden, når der skal tales tekniske løsninger og muligheder.

Som en naturlig del af dette arbejde, er du medvirkende ved planlægningen af produktudviklingen. I den forbindelse vil du være teknisk ansvarlig for hardware, som danner bro mellem udviklingsafdelingen og salg.

I det daglige vil du også være i tæt dialog med virksomhedens softwareudviklere, når de kundespecifikke løsninger skal realiseres og når løsningerne skal testes med virksomhedens ingeniører.

Der er tale om en stilling, hvor du forventes at være meget hands-on, når produkterne f.eks. skal opdateres til nye standarder, eller når en løsning skal afprøves m.v. Med andre ord er du ikke for fin til noget, og deltager gerne hvor du kan.

Du får en spændende stilling med mange alsidige opgaver, og en stilling hvor du er med til at tage beslutninger. Du bliver en del af ledergruppen og vil få voksende ansvar i takt med, at du beviser dit værd.

 

Egenskaber

Du er en initiativtagende og dynamisk person, der både er god til at arbejde selvstændigt og i teams, og som samtidig er dygtig til teknisk problemløsning inden for (også) analog elektronik.

Du besidder en stor teknisk viden, som du gerne deler med andre. Derfor bliver du generelt opfattet som værende en meget kompetent, informerende og samarbejdsorienteret kollega

 

Uddannelser

Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse som elektronikingeniør eller lignende.

 

Erhvervserfaring

Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med et bredt spekter af tekniske opgaver. Måske har du siddet i en udviklingsafdeling men nu ønsker mere indflydelse på produktudviklingen.

Det forventes at du har hands-on erfaring med elektronik- og hardwareudvikling – ideelt indenfor sensorer og/eller instrumentering og forståelse for alle dele af produktudviklingsprocessen fra design til test og produktion.

Erfaring med og kompetencer indenfor kredsløbsdesign vil være forventet og især fokus på analog design vil være meget værdifuldt. Ligeledes vil erfaring med operationsforstærkere og lign. blive set som et stort plus.

 

Sprogkundskaber/IT

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover er du en habil bruger af IT.

 

Løn

En fast løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

 

Du tilbydes

En spændende og alsidig stilling, hvor du kan byde ind med din viden og erfaring. Der er god mulighed for at være med til at påvirke virksomhedens resultater både på den korte og den lange bane.

 

Sådan ansøger du

Send en begrundet ansøgning og CV til job@eilersen.com eller ring til Frederik Eilersen på telefon 27 11 31 90 hvis du har spørgsmål til stillingen.

90+
Lande

50+ års
erfaring

10+ % R&D
investeringer

10+ Patenter
i hele verden

99.99%
præcision

100%
høj kvalitet

2500+
Kunder verden over