NYE hygiejniske vejeceller fra Eilersen

Eilersen Electric A/S præsenterer på FOODTECH messen en ny serie hygiejniske vejeceller type CL og CM specielt velegnede til tank- og beholdervejning i eksempelvis medicinal-, fødevare- og procesindustrien.

Vejecellerne er udviklet og produceret i Danmark og er kendetegnet ved et nyt hygiejnisk design, som sikrer en enkel installation, der er nem at rengøre for herved at sikre en høj fødevaresikkerhed. Specielt skal det bemærkes, at den samlede mekaniske installation af vejecellerne er hygiejnisk, da mekaniske overlastsikringer og sidestyr ikke er nødvendige.

CL og CM vejecellerne er udviklet til brug i krævende industrielle applikationer og leveres i kapaciteter helt op til 25000kg pr. vejecelle. Vejecellerne er produceret i rustfrit stål og er hermetisk lukkede (IP68) med lasersvejsning.

Patentanmeldt hygiejnisk design

De nye vejeceller fra Eilersen er baseret på en patentanmeldt mekanisk konstruktion, som giver mulighed for en enkel opbygning af vejecellen i et hygiejnisk design, der følger EHEDG’s principper og retningslinier.   

Dette hygiejniske design sikrer en hurtigere og nemmere rengøring og minimerer samtidig risikoen for produktkontaminering. Derved maksimeres fødevaresikkerhed og kvalitet, risikoen for dyr kassation eller tilbagekaldelse af produkter reduceres, og fødevarespild minimeres.

For at sikre en problemfri mekanisk installation kan de nye vejeceller type CL og CM leveres med en rengøringsvenlig bundplade, som matcher det strømlinede, hygiejniske design. Denne hygiejnisk bundplade giver mulighed for, at vejecellerne kan installeres på ethvert underlag.

Ny ASIC giver optimale specifikationer

Udover at sikre et hygiejnisk design, har der i udviklingsforløbet været fokus på at optimere vejecellernes specifikationer med en ny egenudviklet ASIC, som produceres for Eilersen i Taiwan med den nyeste mikroprocessor teknologi. Herved har det været muligt at forbedre vejecellernes nøjagtighed, stabilitet og opløsning.

Den nye ASIC og vejecellens integrerede PCB er ATEX godkendte efter de nyeste direktiver, så vejecellerne kan leveres i type CL-Ex og CM-Ex for installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22. 

90+
Lande

50+ års
erfaring

10+ % R&D
investeringer

10+ Patenter
i hele verden

99.99%
præcision

100%
høj kvalitet

2500+
Kunder verden over