VEJE INDIKATORER

Opnå optimale vejeresultater og giv operatørerne de informationer, de har brug for, hvor de har brug for dem. Eilersen vejeterminaler har letlæselige LCD- displays og robuste tastaturer baseret på touch teknologi, der gør dem nemme at betjene uanset omgivelserne. Vores fleksible vejeindikatorer er fuldt digitale, OIML-certificerede og har fremragende tilslutningsmuligheder til fieldbus- og PC-baserede netværk. Leveres med software til standard vejeapplikationer eller i kundetilpassede versioner med tilpasset software.

Digital OIML certificeret vejeindikator type 5024G med alibi hukommelse og software for standard vejeapplikationer. Digital signalprocessor til visning og styring af procesdata fra udvalget af Eilersen digitale vejeceller. Indikatoren har et robust tastatur, som er baseret på kapacitiv touch teknologi

Type:

5024G

Fleksible og brugervenlige vejeindikatorer

Få nøjagtige resultater, den højeste opløsning og fuld fleksibilitet med vores 100 procent digitale vejeterminaler.

Eilersen vejeterminaler skiller sig ud ved at være den mest robuste løsning på markedet. vejeindikatorer er udstyret med berøringsfølsomme tastaturer baseret på kapacitiv teknologi og er designet til brug i industrielle miljøer. Alle versioner kan leveres til montering i paneler eller i rustfri kapsling, hvilket gør dem nemme at installere og rengøre. Derfor er Eilersen vejeindikatorer velegnede til anvendelse i alle industrielle miljøer, også inden for produktion af fødevarer og pharmaceutiske produkter.

 

Fuldt digitale vejeindikatorer
Ligesom vores vejeceller er Eilersen vejeindikatorer fuldt digitale. Der er intet tab af signal, da der ikke er behov for A/D-konvertering. Derfor får du den højest mulige opløsning og de mest nøjagtige resultater med op til 99,99 % nøjagtighed.

 

Nem styring på stedet
Dine operatører får ikke kun alle de oplysninger, de har brug for, lige der, hvor de har brug for dem. Ved hjælp af vores touch tastatur samt indbyggede I/O giver Eilersen vejeterminaler også mulighed for hurtig og nem styring af forskellige funktioner i andet udstyr som pumper, ventiler eller røreværker.

 

Standardapplikationer eller tilpasset firmware
Eilersen vejeindikatorer er udstyret med software til alle standard-vejeapplikationer. Til OEM-versioner leverer vores dygtige team af ingeniører og udviklere skræddersyet firmware, der passer til jeres behov.

 

Vejeindikatorer med fremragende tilslutningsmuligheder
Uanset hvilken kommunikationsprotokol I foretrækker, har vi en vejeløsning, der passer. Vores vejeterminaler har en række forskellige interfaces og har fremragende tilslutningsmuligheder til fieldbus- og PC-baserede netværk.

Alle vejeindikatorer har alle standard-interfaces til serielle tilslutninger med mulighed for PROFINET-, EtherNet IP-, Modbus TCP-, Profibus DP- og DeviceNet-interfaces.