Re-certificering af ISO 9001:2015 certifikat for Eilersen Electric Digital Systems A/S

Hvad er formålet med certificeringen?

ISO 9001:2015 er den mest udbredte og indflydelsesrige internationale referencestandard for kvalitetsstyring og fastlægger behovet for at systematisere og formalisere alle virksomhedens processer i et ledelsessystem.

Det sikrer løbende overvågning af alle dele af virksomhedens processer, fra design til produktion, fra træning til indkøb, fra support til kvalitetskontrol, og resulterer samlet set, i en ensartet og konsistent effektivitet og produktkvalitet.

Formålet med certificeringen er at sikre, at alle produkter og tjenester fra Eilersen, overholder de lovgivningsmæssige krav samt lever op til kundernes forventninger.

Hvad betyder det for Eilersen?

For Eilersen har denne standard været en integreret del af driften i mange år. Den danner grundlaget for løbende procesforbedring og har gjort det muligt for Eilersen at levere højkvalitetsprodukter konsekvent til både eksisterende og nye kunder.

Hvad betyder det for vores kunder?

Certificeringen er en garanti for kvaliteten af det arbejde, der udføres af Eilersen, og dermed for kvaliteten af de produkter og tjenester som vi tilbyder og giver øget tillid og sikkerhed for både kunder og samarbejdspartnere.

90+
Lande

50+ års
erfaring

10+ % R&D
investeringer

10+ Patenter
i hele verden

99.99%
præcision

100%
høj kvalitet

2500+
Kunder verden over