VIRKSOMHEDSPROFIL

Vejeløsninger baseret på kapacitiv teknologi

Siden grundlæggelsen i 1969 har selskaberne i Eilersen koncernen i Danmark og Schweiz været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste industrielle sensorer i høj kvalitet baseret på kapacitiv teknologi til måling af kraft og vægt.

 

Patenteret teknologi med unikke fordele

Eilersens omfattende know-how er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller. Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Eilersen vejeceller tåler op til 10 gange overlast, er fremstillet i rustfrit stål og hermetisk kapslet (IP68) ved lasersvejsning. Desuden har Eilersen vejeceller stor nøjagtighed (op til OIML C6), enestående pålidelighed, og tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation samt minimalt vedligehold til brug i hårde og krævende industrielle applikationer.

Eilersen vejeceller er tilgængelige i kapaciteter op til 500 tons og leveres med en bred vifte af instrumentering, herunder vejeterminaler samt vejemoduler med EtherNet IP, Modbus TCP/IP, PROFINET, EtherCAT, Profibus DP, DeviceNet, RS485, 4-20mA og 0-10VDC grænseflader. Eilersen vejeceller og vejeløsninger kan leveres i OIML og ATEX certificerede versioner.

Alle Eilersen produkter udvikles, produceres og kalibreres individuelt i Eilersens egne produktionsfaciliteter i Danmark og Schweiz.

Eilersen vejeceller benyttes globalt

Eilersens kunder inkluderer førende industrivirksomheder i mere end 85 lande verden over, og Eilersens løbende investering i teknologi, udvikling, kvalitet og kundesupport har ført til en meget høj grad af kundeloyalitet.

Eilersen har et stærkt finansielt grundlag og udøver miljømæssig og social ansvarlighed. Desuden tilbyder Eilersen gode udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø for alle ansatte, hvorfor Eilersen nyder gavn af et meget stabilt team af dedikerede medarbejdere

Top arbejdsmiljø

Eilersen produktionsfaciliteter har i mange år fået tildelt topkarakter i de årlige anmeldelser fra Arbejdstilsynet.

Eilersen søger konstant at optimere arbejdsmiljøet til gavn for den dedikerede stab af medarbejdere.

90+
Lande

50+ års
erfaring

10+ % R&D
investeringer

10+ Patenter
i hele verden

99.99%
præcision

100%
høj kvalitet

2500+
Kunder verden over