Hygiejniske vejeløsninger

Til fødevare-, medicinal- og biotekindustrien tilbyder Eilersen markedets mest hygiejniske og pålidelige vejeløsninger, der sikrer korrekt afvejning i jeres produktionsprocesser. Eilersen digitale vejeløsninger overholder alle gældende standarder og garanterer maksimal oppetid.

Vores hygiejniske digitale vejeløsninger bruges ofte i applikationer med tanke, mixere og beholdere til afvejning i forbindelse med blanding, påfyldning, dosering samt til gravimetriske niveaumålinger.

 

 

 

Sanitær afvejning i renrum

Digitale vejeceller fra Eilersen er produceret i rustfrit stål, lasersvejsede og hermetisk kapslede til IP68. Det gør løsningen nem at rengøre, uanset hvordan I rengør jeres produktionsfaciliteter. Derudover behøver Eilersen vejeceller ikke mekaniske installationsanordninger, så I undgår bakterielommer, som ikke kan rengøres.

 

Minimal vedligeholdelse, lav total omkostning

Princippet bag vores digitale vejeløsninger er ’installer og glem’. Vores vejeceller og vejeinstrumentering kræver intet vedligehold og er så pålidelige, at de fungerer i årtier, hvilket sikrer jer den laveste totalomkostning for jeres vejesystemer.

Blandt fordelene ved hygiejniske vejeløsninger fra Eilersen er:

  • Eilersens vejeceller tåler op til 1000% overlast.

  • Alle Eilersen vejeceller tåler svejsning på installationen (vejecellerne skal frakobles instrumentering).

  • Den patenterede digitale teknologi giver ægte ’plug-and-play’-installation, da Eilersen vejeceller er kalibrerede fra fabrikken, hvilket minimerer installationsomkostningerne.

  • Eilersens digitale vejeceller kan udstyres med op til 100 meter kabel. Kablet kan installeres og skiftes på stedet, og kabellængden har ingen indflydelse på kalibreringen.

 

Hygiejniske vejeløsninger til produktion af fødevarer, farma og biotek

Eilersen tilbyder en række hygiejniske vejeløsninger målrettet fødevarebranchen, medicinalindustrien og biotek-industrien.

Vores kompressionsvejeceller er ideelle til tank- og beholdervejning, da de tilbyder en simpel og hygiejnisk vejeløsning.

Til mindre beholdere og mobile systemer er vores er vores sanitære bjælkevejeceller i rustfrit stål det foretrukne valg.

Eilersen vejeceller kan leveres med interfacemoduler både til direkte tilslutning til PLC/kontrolsystemer og vejeterminaler til lokal visning og med funktionalitet for proceskontrol.