Hurtigere integration til Rockwell og Siemens

Eilersen Electric A/S udstiller på årets Automatik messe i Brøndbyhallen, hvor de fremviser nye programblokke for integration af digitale vejesystemer med EtherNet IP og PROFINET interface.

Disse programblokke vil gøre det endnu lettere og hurtigere at interface Eilersen digitale vejeceller til Rockwell og Siemens baserede systemer. Maskinbyggere og integratorer kan nu konfigurere, idriftsætte samt udnytte alle data fra de digitale vejeceller.

Som en del af løsningen tilbyder Eilersen dokumentation, som på en overskuelig måde beskriver hvordan man konfigurerer, kalibrerer og optimerer vejemodulet fra Eilersen ved hjælp af programblokken.

De forskellige funktioner er for begge programblokke til hhv. Rockwell og Siemens, opdelt i separate skærmbilleder, og der er lavet grafik for statisk afvejning.

Primært skærmbillede med grundlæggende vejefunktioner

Det primære skærmbillede er forberedt med grundlæggende vejefunktioner, herunder:

  • Visning af brutto og nettovægt
  • Knap for tarering (nulstilling af nettovægt)
  • Knap for nulstilling (nulstilling af bruttovægt)
  • Valg af enhed (ton, kg) samt opløsning
  • Status indikator med fejlkode inkl. fejlbeskrivelse

Skærmbillede for hurtig fejlsøgning og kalibrering

Dette skærmbillede kan benyttes til fejlsøgning og kalibrering af vejesystemet, hvor det udnyttes at vejesystemet er baseret på digitale vejeceller.

De digitale vejeceller giver mulighed for visning af vægt og status for hver vejecelle samt vejecellens serienummer og max. kapacitet.

Skærmbilledet indeholder desuden en funktion for kalibrering af vejesystemet.

AOI software og faceplates til Rockwell

Programblokken til Rockwell inkluderer Add on Instruction (AOI) software designet til hurtig integrering til Rockwell Automation Studio 5000 Logix Designer.

Desuden medfølger faceplates til både Studio 5000 View Designer, Factory Talk View Machine Edition (ME) samt for Factory Talk Site Edition (SE).

Disse forprogrammerede faceplates med grafik vil give et godt udgangspunkt for at opbygge brugerinterfacet. AOI softwaren samt faceplates er ikke låst, så der er mulighed for tilpasning til den specifikke applikation.

Funktionsblokke til TIA og HMI-projekt til Siemens

Funktionsblokken til TIA kan benyttes til både Siemens S7-1200 og S7-1500, og der er inkluderet et HMI-projekt for statisk afvejning.

PLC-blokke og HMI-projekt giver en hurtig integration for Eilersen vejeceller til Siemens hardware med PROFINET interface.

Det er også her muligt for kunder at udbygge funktionaliteten omkring de pågældende funktionsblokke og HMI-softwaren.

Verdensledende teknologi

Eilersen er verdensførende inden for digitale vejeceller, vejeterminaler, vægte og vejeløsninger til industrien. Eilersen har siden 1969 udviklet, fremstillet og leveret industrielle vejesystemer baseret på den patenterede kapacitive teknologi.

Specielt virksomheder inden for logistik, fødevare- og farmaceutisk, kemisk og offshore industri har glæde af de pålidelige vejeløsninger – og Eilersen har i dag installationer i mere end 90 lande verden over.

90+
Lande

50+ års
erfaring

10+ % R&D
investeringer

10+ Patenter
i hele verden

99.99%
præcision

100%
høj kvalitet

2500+
Kunder verden over