Procesvejning

Med Eilersens digitale vejeløsninger får I en mere rentabel produktionsproces.

Nøjagtighed, pålidelighed og robusthed er kendetegnende for vores digitale vejeceller, der derfor understøtter alle led i jeres produktionsproces.

Vores løsninger bruges blandt andet til procesvejning inden for fødevare- og medicinalindustrien, hvor der stilles store krav til nøjagtigheden. Samtidig får I nøjagtige målinger, der giver jer det fulde overblik over udnyttelsesgraden af jeres råmaterialer. I undgår spild og svind i processen og kan optimere det økonomiske udbytte.

 

Nem rengøring

Inden for produktion af fødevarer og medicinalprodukter er hygiejnen en afgørende faktor. Eilersens digitale vejeløsninger er produceret i rustfrit stål og hermetisk kapslet til IP68, og de installeres helt uden mekaniske eksterne komponenter. Dette betyder, at installationer med Eilersen vejeceller er uden mekaniske hulrum, hvor snavs og støv kan gemme sig, og er derfor nemme og hurtige at rengøre,

Det rustfri stål og den hermetiske kapsling af vejecellerne giver en lang levetid og den kapacitive teknologi sikrer en pålidelig løsning.

 

Vægt og diagnosticering på hver enkelt vejecelle

Når du først har installeret en vejeløsning fra Eilersen, skal du ikke bekymre dig om den igen. Den høje overlasttolerance på helt op til 1.000 procent betyder, at vejecellerne er yderst robuste.

Med vores digitale vejeceller får du vægt og diagnosticering på hver enkelt celle, så skulle der opstå problemer, er det nemt og hurtigt at finde og rette fejlen, så du undgår langvarige produktionsstop.

Du kan endda skifte vejecellekablet på stedet, uden det er nødvendigt at re-kalibrere vejecellen. De prækalibrerede digitale vejeceller kan have varierende kabellængder op til 100 meter uden det har indflydelse på kalibreringen. Det betyder også, at du undgår kabelruller, der kan samle støv og snavs.