VEJEAPPLIKATIONER

Procesvejning

Beskrivelse

Vejeløsninger til procesvejning, som er nøjagtige, pålidelige samt lette at installere med minimale krav til vedligeholdelse.
Eilersen vejeceller har integreret diagnostik og kan installeres nemt og enkelt uden beskyttelse mod overlast, hvilket giver mulighed for en hygiejnisk installation.

Industri

Farmaceutisk, Bioteknologi, Fødevarer, Kemisk, Petrokemisk, Korn og foderstof, Minedrift og mineraler, Rådgivende ingeniører

Hygiejnisk Vejning

Beskrivelse

Hygiejniske og robuste vejeløsninger til installation i fødevare-, farma- og biotekindustrien med produktion i henhold til HACCP og cGMP standarder.

Industri

Fødevarer, Farmaceutisk, Bioteknologi

Single Use System Vejning

Beskrivelse

Vejeløsning som er skrædersyet til ”Single Use” mobile applikationer i biofarma produktion, f.eks. mobile procestanke og bioreaktorer.

Industri

Biopharma

ATEX Vejesystemer

Beskrivelse

Digitale vejeløsninger til installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22. Eilersen ATEX vejeceller tåler op til 1000% overlast kan og leveres med kabellængder på op til 100meter.

Industri

Fødevarer, Farmaceutisk, Offshore, Kemisk, Petrokemisk, Energi, Minedrift og mineraler

Silovejning

Beskrivelse

Vejeløsninger til siloer baseret på digitale pre-kalibrerede vejeceller, resulterer i en enkel installation, nem idriftsættelse og minimal vedligeholdelse. Eilersen vejeløsninger er tilgængelige med lokale visning og/eller direkte interface til PLC'er, pc'er, SCADA, MES og ERP-systemer.

Industri

Minedrift og mineraler, Farmaceutisk, Fødevarer, Korn og foderstof, Energi, Kemisk, Petrokemisk

Dynamisk Vejning

Beskrivelse

Hurtige og præcise vejeløsninger baseret på Eilersen digitale vejeceller for dynamiske vejeapplikationer. Eilersen tilbyder også løsninger til dynamisk kontrolvejning, opsamlingsvejning samt båndvægte.

Industri

Logistik, Fødevarer, Farmaceutisk, Minedrift og mineraler, Automation, Maskinbyggere, Energi

Mobilvejning

Beskrivelse

Robuste, mobile vejeløsninger til eksempelvis lastbiler, skraldebiler, foderbiler og trailere. Vejecellerne fra Eilersen er kendetegnet ved høj robusthed, pålidelighed og præcision. Løsningerne tilbyder simpel mekanisk og elektrisk installation og minimale krav til vedligehold.

Industri

Logistik, Energi, Petrokemisk

Relaterede Produkter

Bjælke vejecellerVejeterminaler

Offshore Vejesystemer

Beskrivelse

Robuste vejeløsninger til installation i offshore applikationer (P-tanke, brandslukningssystemer, beholdervejning, kraftmåling etc.). Eilersen vejeløsninger kan leveres til installation i ATEX zone 1, 2 , 21 og 22. Eilersen vejeceller kan også leveres med special kabler uden halogen og til specielle temperaturområder.

Industri

Offshore, Petrokemisk

Relaterede Produkter

ATEX vejecellerATEX vejemodulerATEX vægte

Måling af banespænding

Beskrivelse

Eilersen tilbyder robuste og pålidelige løsninger til måling af banespænding. Eilersen vejeceller har høj overlast tolerance, lille nedbøjning under belastning og en bred vifte af interface moduler med både analog og digital fieldbus grænseflader.

Industri

Papirindustri, Plastik, Kemisk

Relaterede Produkter

Banespænding vejeceller

Heavy Duty Vejesystemer

Beskrivelse

Eilersen vejeceller er ideelle til de mest krævende applikationer. Vejecellerne tilbyder stor overlast tolerance, enkel installation og høj nøjagtighed . Eilersen vejeceller og vejeinstrumentering er udviklet på baggrund af over 40 års erfaring i industrivejning med installationer i mere end 85 lande.

Industri

Minedrift, Energi, Rådgivende ingeniører, Offshore, Maskinbyggere

Relaterede Produkter

Heavy duty vejeceller

Kundetilpassede Løsninger

Beskrivelse

Erfaring, viden og fleksibilitet er årsagen til, at Eilersen kan tilbyde og udvikle skræddersyede vejeløsninger for kunder med særlige behov. Eilersen teamet har udviklet utallige kundetilpassede løsninger gennem mere end 40 år for applikationer som mobilvejning til lastbiler, kraftmåling , offshore installationer, måling af banespænding og mange andre applikationer. Eilersen leverer også  kundetilpassede vejeceller i OIML og ATEX certificerede versioner.

Industri

Minedrift og mineraler, Energi, Rådgivende ingeniører, Offshore, Maskinbyggere

Relaterede Produkter

Kundespecifikke vejeceller